Logo
       north:denmark

 

Foto

 

nor:den er en sammensmeltning af ordene north denmark, som symbol for dansk design, med fokus på kolde farver, minimalistisk design og funktionalitet.

nor:den designer produktdesign til boligen. Der designes og arbejdes med et simpelt og minimalistisk udtryk, hvor produkterne består af gode materialer. Der fokuseres på en god produktion, og når kvalitet, æstetik og funktion mødes skabes der ærlige og troværdige designs.

nor:dens designs af plaids er håndlavet af kvinder i organisationen Kiburanga - Women Self Help Group. Samarbejdet blev etableret i 2014. Illustrationerne er håndtegnet med blæk og tilføjet grafiske elementer. De er trykt og nummeret.

 

Samarbejde

nor:den etablerede i november 2013 et samarbejde med arkitekt Alexandra Morgana m.a.a og Kiburanga - Women Self Help Group i Kuria distriktet i Kenya. Den frivillige organisation er hjertevarm og imødekommende. 

Organisationen har fokus på at hjælpe kvinderne med at komme i arbejde og skabe gode levevilkår. 13 dygtige kvinder er blevet undervist i at hækle. For hvert plaid en kvinde laver, tjener hun nok til sig selv og sin familie i en måned. Arbejdsforholdende er gode for kvinderne, fordi de har mulighed for at tilbringe tid sammen i mens de arbejder og passe deres børn.

For mere information omkring organisation, klik på linket her: http://volunteerkenya1.weebly.com/

Produktionsfilm sendt af tovholdere Julius Nyamohanga i organisationen.

 

Kiburanga - Women Self Help Group

 


 

Billede

 Etableret af Camilla Borke og Sigrid Rosendahl
2013

 

 Følg med i hverdagen hos nor:den

Facebook: www.facebook.com/nordendenmark
Instagram: nordeninterior

 © CVR: 36613696